Menu Login

DEPARTEMEN PENDIDIKAN NASIONAL REPUBLIK INDONESIA

NO. 018 / BAN-PT / AK-X / VIII / 2007

PENGUMUMAN

UNTUK MEMPERCEPAT MAHASISWA/I DALAM MENYELESAIKAN SKRIPSI, MAKA DENGAN INI DIBERITAHUKAN KEPADA MAHASISWA/I SEKOLAH TINGGI ILMU EKONOMI BALIKPAPAN YANG TELAH MENGAJUKAN JUDUL/BIMBINGAN SKRIPSI, APABILA DALAM WAKTU 1 (SATU) SEMESTER/6 (ENAM) BULAN TERHITUNG DARI TANGGAL SURAT PERSETUJUAN RESEARCH DAN SURAT BIMBINGAN SKRIPSI BELUM MENYELESAIKAN PROPOSAL SKRIPSI DAN MENGAJUKAN PERMOHONAN SEMINAR PROPOSAL SKRIPSI, MAKA AKAN DIKENAKAN DENDA ADMINISTRASI SEJUMLAH Rp. 150.000,00 (SERATUS  LIMA PULUH RIBU RUPIAH) PER SEMESTER.

DEMIKIAN UNTUK DIKETAHUI

BALIKPAPAN, 01 MARET 2010

KETUA,

DRS. SANTOSO, SH, MH

Your are currently browsing this site with Internet Explorer 6 (IE6).

Your current web browser must be updated to version 7 of Internet Explorer (IE7) to take advantage of all of template's capabilities.

Why should I upgrade to Internet Explorer 7? Microsoft has redesigned Internet Explorer from the ground up, with better security, new capabilities, and a whole new interface. Many changes resulted from the feedback of millions of users who tested prerelease versions of the new browser. The most compelling reason to upgrade is the improved security. The Internet of today is not the Internet of five years ago. There are dangers that simply didn't exist back in 2001, when Internet Explorer 6 was released to the world. Internet Explorer 7 makes surfing the web fundamentally safer by offering greater protection against viruses, spyware, and other online risks.

Get free downloads for Internet Explorer 7, including recommended updates as they become available. To download Internet Explorer 7 in the language of your choice, please visit the Internet Explorer 7 worldwide page.